Komt er na 'Terrifier 2' een vervolg om opnieuw bij te kotsen en flauw te vallen?

De regisseur wil het in ieder geval zeker doen.

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over de horrorfilm Terrifier 2. Zoals de titel het al aangeeft, is het echt een enge film die niet is weggelegd voor mensen met een zwakke maag... Wie juist wel kan genieten van deze bloederige slashers is er goed nieuws: een deel 3 is nu al bijna zeker!

Het vervolg is namelijk een groot succes. De sequel had maar een budget van 250.000 dollar, maar heeft nu al meer dan 5 miljoen dollar opgebracht en dit is enkel en alleen in Amerika. Regisseur Damien Leone laat zich nu uit over het mogelijke derde deel.

Reactie
Tijdens een recent interview zei de filmmaker het volgende: "Ik dacht al na over een derde deel tijdens de opnames van dit deel. Er zijn namelijk zoveel vragen in het tweede deel waar we geen antwoord op krijgen, maar dat heb ik ook expres gedaan, aangezien ik maar wat graag doorga".

"Het derde deel moet echt groots worden. Ik wil er zoveel in kwijt dat ik het misschien in twee delen moet splitsen en we dus zelfs vier films te zien krijgen. Ik wil namelijk geen film maken die bijna 2 en een half uur duurt. Ik moet het nog allemaal even goed uitvogelen, hoe en wat precies".

Angst
Wel wil Leone het niet te lang maken. De regisseur vreest namelijk dat als ze te lang doorgaan het personage dan saai wordt vanwege de vele repetities: "Je ziet het vaak gebeuren met geliefde franchises. Het gaat door en door maar soms verpest de laatste film gewoon alles. Ik vind het altijd jammer wanneer dit gebeurt, dus dat wil ik zeker voorkomen!"

Een derde deel lijkt er echter zeker wel te komen. Leone heeft er zin in en filmstudio's zullen ook graag doorgaan, gezien het succes. De schoonmakers in de Amerikaanse cinema's zullen echter minder blij zijn, aangezien de nodige bioscoopgangers al hebben moeten kotsen (en zelfs flauwvallen) vanwege gruwelijke scènes...

NieuwsFilm

meest populair