Henry Cavill stopt met 'The Witcher' om vol voor Superman te gaan

Henry Cavill stopt met 'The Witcher' om vol voor Superman te gaan

The Witcher verliest Henry Cavill maar krijgt Liam Hemsworth.

Een van de succesvolste series op Netflix is The Witcher en nu ziet de fantasyserie zijn hoofdrolspeler weglopen. We waren er op SerieTotaal al snel bij om te melden dat Henry Cavill ermee stopt na seizoen drie.

"Mijn reis als Geralt of Rivia zat vol met zowel monsters als avonturen, maar helaas, ik zal mijn medaillon en mijn zwaarden neerleggen voor seizoen 4," zei Cavill in een verklaring op Netflix.com.

Vervanger al gevonden
Er is ook goed nieuws. Niemand minder dan Liam Hemsworth, bekend uit onder meer The Hunger Games neemt de rol als Geralt of Rivia over van Cavill.

"De fantastische Liam Hemsworth zal de mantel van de White Wolf van mij overnemen," kondigde Cavill aan. "Liam, goede heer, dit personage heeft zo'n geweldige diepte in zich, geniet ervan om erin te duiken en te zien wat je kunt vinden."

Dit nieuws komt - let op SPOILERS voor het DC Extended Universe - slechts kort na het nieuws dat Cavill terugkeert als Superman. De acteur is met een cameo te zien in het recent verschenen Black Adam.

Naar verwachting zal Cavill snel aan de slag gaan met Man of Steel 2, een film die hoog op het verlanglijstje staat van Warner Bros. Discovery-kopman David Zaslav. Daarnaast zal hij waarschijnlijk een rol gaan spelen in de films met Black Adam en Shazam.

NieuwsFilm

meest populair