Op deze film is Daniel Radcliffe (Harry Potter) het meest trots

Op deze film is Daniel Radcliffe (Harry Potter) het meest trots

De 'Harry Potter'-acteur spreekt zich uit

Binnenkort verschijnt de film Weird: The Al Yankovic Story, waarin Daniel Radcliffe de hoofdrol op zich neemt. In een recent verschenen interview met GQ Magazine blikt hij terug op memorabele momenten van zijn filmcarrière.

Radcliffe werd op 12-jarige leeftijd in een klap wereldberoemd door de eerste 'Harry Potter'-film, waar de meeste mensen hem van de dag tot op vandaag van zullen kennen. Toch heeft hij na het afronden van de 'Harry Potter'-franchise in meerdere films gespeeld.

Bizzarre Zombiekomedie
In het interview geeft Radcliffe aan het meest trots te zijn op de film Swiss Army Man. De film, geregisseerd door Daniel Kwan en Daniel Scheinert (Everything Everywhere All at Once), speelt zich af in de wildernis op een onbewoond eiland waarin de teneergeslagen hoofdpersoon (Paul Dano) bevriend wordt met een lijk (Daniel Radcliffe).

Opmerkelijke Rol
Daniel Radcliffe kreeg tijdens de productie geen goed beeld van zijn rol, maar raakte wel enthousiast door het bizarre script. Dat was voor hem ook reden om mee te doen.

"Ik wist voor een hele lange tijd niet wat ik moest doen als personage. Ik wist niet precies wat het zou worden dus heb ik mijzelf volledig uit handen gegeven, aangezien de regisseurs een heel scherp doel voor ogen hadden", zegt Radcliffe.

Het spelen van een dood iemand heeft zeker indruk gemaakt op Radcliffe, vooral de samenwerking met de regisseurs was erg speciaal.

"Het was een van de beste ervaringen die ik ooit heb gehad, en waarschijnlijk ook waar ik het meest trots op ben", aldus Radcliffe.

Het interview met GQ Magazine valt hieronder te zien:



NieuwsFilm

meest populair