Wist je dat: Drew Barrymore vroeger dacht dat E.T. een echt ruimtewezen was?

Wist je dat: Drew Barrymore vroeger dacht dat E.T. een echt ruimtewezen was?

Met behulp van Steven Spielberg...

Dit jaar viert Steven Spielbergs iconische sciencefictionavontuur E.T. diens 40-jarig jubileum sinds de release in de zomer van 1982.

De film, over een verlaten alien die bevriend raakt met een groep kinderen, veroverde de harten van het publiek wat leidde tot de indrukwekkende opbrengst van $795 miljoen dollar aan de kassa's.

Tijdens een televisiereünie onthulde toenmalig kindsterretje Drew Barrymore dat ze volledig geloofde dat de buitenaardse pop echt was, dankzij regisseur Spielberg die haar dat continu wijsmaakte.

The Drew Barrymore Show
Voor de speciale aflevering, die vandaag wordt uitgezonden, werd Barrymore herenigd met haar voormalige familie, waaronder Henry Thomas en Dee Wallace en vertelt ze hoe haar reacties op E.T. vaak niet geacteerd waren: "Ik geloofde dat hij echt was. Ik hield echt heel erg veel van hem".

Haar medespeler Thomas voegde eraan toe: "Het eerste wat ik me herinner is dat we op de set stonden waar het behoorlijk koud was. Dan vroeg je aan de garderobedame of je een sjaal voor E.T. zijn nek mocht hebben en die wikkelde je dan om hem heen".

NieuwsFilm

meest populair