Algemeen

Trailer AvP 2

door FilmTotaal op 27.08.2007 om 12:41 in Algemeen
Een nieuwe R-rated trailer van Alien vs. Predator 2. Ok, we zijn er een beetje laat mee want de trailer staat er alweer een aantal dagen, maar onder het slappe motto 'beter laat dan nooit': klik.

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

13204

Avatar

Honey!!! Get me my shotgun! RIGHT NOW!!!


Yeah heerlijk een dropje under siege.
Word sowieso een beter gorefest dan deel 1! DIt heeft naar mijn idee enkele van de goede dingen uit Predator 1&2 (bos en stedelijk gebied)

Heb er zin an!

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Ziet er zeker wel gaaf uit, ben ook zeer benieuwd!!

predators zijn cool!!! :W

RiFF

Avatar

Ik vraag me af wanneer ze die aliens nou eens echt stoer afbeelden. Zoals in alien 1 bijvoorbeeld. Toen was het beest nog echt eng...

BadBlood

Avatar

Het is "Aliens vs. Predator: Requiem"

/mier-neuk-mode

tukkerstein

Avatar

Allemaal al 100 keer eerder gezien. Kom eens met iets verrassends zou ik zeggen, iets in de stijl van de originele Alien.

Azathoth

Avatar

Zo, dit lijkt er meer op. Stukken beter dan AVP 1.
Hij was op zich wel leuk, maar had zo'n hoog 'net niet' gehalte. Dit ademt, voorzover je dat uit een trailer op kunt maken, wat van beide filmseries.

silaz

Avatar

Echt erg gaaf hopelijk is dit niet weer het gaafste wat je te zien krijg.

en als je goed op let zie je ook die combo van de alien en predator volgroeit die op het einde van deel 1 als chestburster uit die predator komt.

Hampfhs

Avatar

Wat lijkt me dit een kutfilm. Het leuke van de eerste delen was dat je er nog niet zoveel over wist en je ze (aliens, predators) niet zoveel zag. Daardoor was het spannend en sommige scenes ranzig. Nu word je dood gegooid met die 'ranzige' moorden waardoor de hele spanning verdwijnt. Het zou me niks verbazen als er geen eens een verhaallijn is. Doelgroep: 15 jarigen?

Biedonk

Avatar

Haha lol echt een film om met kerst te releasen

mr. cinema2

Avatar

Hampfhs, aan de ene kant snap ik het wel, maar dat betekent niet dat het niet gewoon cool kan zijn om DE monsters onder de monsters te zien vechten in een verhaalloos verhaal.. ofzo :P


Deel 1 had trouwens wel de SLECHTSTE filmscene ever:

Op een gegeven moment in The Sacrificial Chamber gooit die vrouw zon lichtgevend stokje door een put in de grond naar beneden, 10 minuten later komen ze in een kamer en kijkt die vrouw op een heel ingewikkeld horloge met breedte en lengtegraden en weet ik veel en trekt ze daaruit de conclusie dat ze nu rechtstreeks onder The Sacrificial Chamber zitten. DAT LIJKT ME LOGISCH WANT DAT FUCKING STOKJE LIGT 2 METER VERDEROP


God wat heb ik daarom gelachen..

Planethugo

Avatar

Volgens mij hebben we alle kills vd film nu in deze trailer al gezien

Deweb

Avatar

1 woord over de trailer: tasty.

Verder deed de trailer me een beetje denken aan de tagline van Transformers. En ik zag een Angelina Jolie look-a-like.

tukkerstein

Avatar

Die Angelina Jolie-look-a-like was volgens mij Michelle Dessler uit uit de tv-serie "24", (onlangs stierf nog in de serie ;) )

DataHolic

Avatar

Erg vreemd dat ze al zoveel sterfscenes in detail laten zien.
Dat je daarmee kijkers wilt gaan trekken, zegt me genoeg lijkt me. Al met al, een zeer middelmatige film.

mr. cinema2

Avatar

Al met al, een zeer middelmatige trailer.Film? Heb je em al gezien dan?oke

xorpion

Avatar

Leuk om te kijken. Maar ik vind het net als 1 heel het idee Predator en/of Aliens verneuken. De games konden er mee weg komen. Maar dit...

Hampfhs

Avatar

@mr. cinema 2.

Het lijkt me niet cool om die wezens te zien vechten omdat er naar mijn gevoel niets vernieuwends zal zijn. Ik denk dat ik daar iets te oud voor geworden ben.

En die scene waar je het over had.. in 1979 werd die film gemaakt hé ^^ Dus daar kijk k overheen dan.

M@ch 5

Avatar

Hampfhs "
En die scene waar je het over had.. in 1979 werd die film gemaakt hé ^^ Dus daar kijk k overheen dan."


Volgens mij bedoelt hij een scene uit AvP 1 en die is van 2004 of 2005 ofzo.

In tegenstelling tot veel anderen vond ik AvP 1 wel erg vet, dus ik ben erg benieuwd naar een 2e deel! Toen ik even dat stukje bos zag in het begin van de trailer moest ik erg denken aan Predator 1, maar verderop is het toch een beetje meer in de stedelijke omgeving en dat vind ik dan weer jammer. Maargoed veel meer valt er niet over te zeggen, ik ben gewoon erg benieuwd.

Hampfhs

Avatar

@ M@ch5

Oh.. dat wist ik niet meer, heb alle delen gezien maar weet echt niet meer wat er precies in welk deel gebeurde Smiley face

AvP 1 vond ik voorspelbaar maar vermakelijk Smiley face En dat kwam mede door de special effects. :Y

RiFF

Avatar

Die Aliens in de originele films waren juist zo eng omdat ze het gemunt hadden op de inferieure mens. Nu staat dat niet meer centraal, en is het een stuk minder spannend als je het mij vraagt. En de Aliens worden afgeschilderd als domme moordmachines, terwijl ze in de originele films (vooral in deel 1) juist intelligent en intrigerend zijn...

merijnsa

Avatar

Zo die film hoef ik al niet meer te zien. Alles laten ze al zien in de trailer :D

Bliss

Avatar

Next up: Blade Runner vs. The Terminator ?

M@ch 5

Avatar

rubikon "Een eeuwenoude tempel kilometers onder het ijs die toevallig word ontdekt wanneer de predators komen door de oprichter van Weyland :N"


Hij werd niet toevallig ontdekt. Dat was de bedoeling van de predators, want die mensen waren nodig om volgroeide aliens te krijgen om tegen te jagen. Daarom lieten ze de tempel met opzet een signaal afgeven, zodat er mensen naartoe zouden gaan.

mr. cinema2

Avatar

Wow mach.. slaapproblemen? :P

Thiver

Avatar

M@ch 5 "Hij werd niet toevallig ontdekt. Dat was de bedoeling van de predators, want die mensen waren nodig om volgroeide aliens te krijgen om tegen te jagen. Daarom lieten ze de tempel met opzet een signaal afgeven, zodat er mensen naartoe zouden gaan."

Ja, oké... maar dan blijft het een even absurd als debiel verhaal. :B

NieuwsFilm

meest populair