Zijn er extra scènes tijdens de aftiteling van 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Zijn er extra scènes tijdens de aftiteling van 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Ja en nee.

Het komt wel vaker voor dat je bij grote blockbusters even iets langer blijft zitten, in de hoop nog getrakteerd te worden op een after-credits scene. Hieronder helpen we je een handje en geven we antwoord op de vraag of het de moeite waard is enkele minuten langer in de bioscoopzaal te blijven voor Black Panther: Wakanda Forever.

Over twee weken tijd is het eindelijk zo ver en zullen we allemaal kunnen gaan genieten van Marvels nieuwste superheldenfilm. De nodige filmfanaten vragen zich af of er 'extra scènes' zijn tijdens de aftiteling van Wakanda Forever. Hierover laat producent Nate Moore nu het volgende los.

Wat te verwachten
Regisseur Ryan Coogler wilde in het eerste Black Panther deel eigenlijk al Namor (Tenoch Huerta) introduceren op het einde, maar hier zag hij uiteindelijk toch vanaf. Fans hopen dat Coogler nu dus misschien wel met een gave after-credits scène zou komen, maar dit blijkt weer niet het geval te zijn.

Hoewel dit vaak voorkomt in Marvel-films gebeurt dit niet in Wakanda Forever. Zo zegt Moore namelijk: "Nee, deze keer niet. Het vervolg is anders dan het origineel. Het is een speciale film. Het einde is zo poëtisch en goed in elkaar gezet dat we het zonde vonden om nog met iets anders te komen. Het zou afdoen aan het originele einde. Dit was ook het geval bij 'Endgame' en wij doen nu hetzelfde".

Toch iets
Toch is het handig om heel even te blijven zitten. Er is namelijk wel een mid-credits scène, wat betekent dat er in het midden van de aftiteling wel nog heel even een korte scène voorbijkomt. Verwacht echter dus niet nog iets helemaal op het einde.

NieuwsFilm

meest populair