Iron Man-acteur Robert Downey Jr. is nu helemaal kaal!

Iron Man-acteur Robert Downey Jr. is nu helemaal kaal!

... door zijn kinderen.

Robert Downey Jr. gaat ver voor zijn rollen, zoals wij kunnen zien aan zijn verschillende personages. Het nieuwste karakter van deze wereldster is een gevangene. De Iron Man-acteur wil hiertoe best met een kaal hoofd door het leven.

Hij besloot dat zijn kinderen mochten meedelen in het proces en plaatste een filmpje op Instagram. Hij schrijft: "Wat wij wel niet doen voor ons werk ... en onze kinderen."

Leukste pompoen ooit
In het filmpje zijn zijn kinderen pompoenen aan het bewerken. Robert draagt een oranje pak en vertelt dat hij voor zijn nieuwe rol kaal moet zijn en of zij willen helpen? Zijn kinderen pakken de tondeuse op. Het kost aardig wat werk en de plukjes haar liggen overal.

Maar ze zetten goed door. Voor de spiegel kan Robert zijn transformatie volgen. Volledig kaal vraagt hij wat hij moet betalen aan zijn kinderen. Zij overleggen en gaan aan de slag.

Het gevolg is, dat het achterhoofd van Robert oranje is geverfd met zwarte ogen en een zwarte lach. Hij draagt een sullig hoofdbandje en eigenlijk ... is hij de leukste pompoen ooit! De video staat hieronder. De opname van de serie The Sympathizer starten nu. Het artikel in de Cinema Blend staat hier.



NieuwsFilm

meest populair