Deze energierijke scifi-film met Scarlett Johansson krijgt een vervolg

Deze energierijke scifi-film met Scarlett Johansson krijgt een vervolg

De film Lucy uit 2014 keert terug.

In 2014 had regisseur Luc Besson een enorm succes met de scifi-film Lucy met Black Widow-actrice Scarlett Johansson in de hoofdrol. Nu wordt duidelijk dat er een vervolg komt op de film, en wel als serie.

In de film was ook acteur Morgan Freeman (The Dark Knight) te zien en de Hollywood-veteraan keert naar verluidt terug voor de serie. Dit meldt Comicbook.com. De serie wordt gemaakt door Bessons productiemaatschappij EuropaCorp en Village Roadshow.

Lucy als tv-serie
De film gaat over een drugssmokkelaar (Johansson) die drugs slikt om ze zo te vervoeren van a naar b, maar dan komt ze er plotseling achter dat ze superkrachten heeft. Johansson keert niet terug, dus waarschijnlijk ook geen Lucy.

De film wist in 2014 een waanzinnige $463,4 miljoen op te halen bij een productiebudget van $39 miljoen. De ontvangst was overwegend positief met 67 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Energierijk en dwaas. Lucy baant zich een weg door de logische hiaten van de film met goedkoop spanningsgevoel plus de charme van Scarlett Johansson - en slaagt er meestal in," aldus de critics consensus.



NieuwsFilm

meest populair