Dwayne Johnson met megadikke benen op Insta-foto

Dwayne Johnson met megadikke benen op Insta-foto

Het kan blijkbaar nog steviger!

[url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/25223Dwayne 'The Rock' Johnson[/url] is een ongelofelijke spierbundel. Dit is niet zo heel gek, aangezien de ex-worstelaar in de ene na de andere actiefilm speelt. Nu kruipt hij weer in de huid van de superheld Black Adam, waar hij ook behoorlijk hard voor heeft getraind. Dat valt hieronder wel weer duidelijk te merken.

De geliefde acteur deelt maar wat graag filmpjes en kiekjes op zijn Instagram-pagina. Hij heeft dan ook maar liefst 345 miljoen volgers, waardoor al zijn foto's behoorlijk veel bekeken en 'geliked' worden. Het onderstaande kiekje valt echter wel heel erg op.

Benen
Je zou zeggen dat gespierder bijna niet meer mogelijk is, maar met elke foto toont 'The Rock' weer aan dat hij toch telkens weer steviger is. Dat is nu zeker ook het geval. De acteur heeft gigantische benen. Vooral de spieren van zijn bovenbenen zijn abnormaal groot. Bekijk de indrukwekkende foto hieronder.



Meer
Het is duidelijk te zien dat de acteur behoorlijk wat uurtjes in het krachthonk doorbrengt en hij is nog lang niet klaar. Niet alleen zal Johnson terugkeren als Black Adam (om het tegen Superman op te nemen?), ook heeft hij alweer getekend voor de nodige actiefilms.

NieuwsFilm

meest populair