3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Nederland is sinds maart een streamingdienst rijker: HBO Max. Op dit platform is volop leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, e.a. | Kijk direct
2049. Agent K jaagt na zijn benoeming tot nieuwe 'blade runner' op ontsnapte replicanten. Wanneer hij een lang verborgen geheim ontdekt, moet hij in actie komen om te voorkomen dat de samenleving in chaos stort. Hij gaat op zoek naar voormalig blade runner Rick Deckard. Hij is al dertig jaar spoorloos, maar K heeft hem meer dan nodig om de wereld te redden.

Reminiscence (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lisa Joy | Cast: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandie Newton, e.a. | Kijk direct
De aarde is verwoest en het leven is voor veel mensen somber. Om hieraan te ontsnappen, zijn er machines waarmee mensen hun dierbare herinneringen kunnen herbeleven. Nick Bannister is een geheugendetective die deze apparaten gebruikt voor zijn speurwerk. Wanneer hij de opdracht van een nieuwe cliënte aanneemt, wordt zijn leven voorgoed op z'n kop gezet.

The Shining (1980)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Jack Nicholson, Danny Lloyd, Shelley Duvall, e.a. | Kijk direct
Schrijver Jack Torrance gaat werken als winterbeheerder van het afgelegen Overlook Hotel in de bergen en neemt zijn vrouw Wendy en zoontje Danny mee. Torrance hoopt daar in alle rust te kunnen werken aan een nieuw boek, maar veel komt daar niet van terecht. Wanneer de weg naar het hotel wordt afgesneden door een storm, wordt Torrance gek door een kwaadaardige energie in het hotel.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair