Reminiscence (2021)

Don't Look Back

In het Miami van de toekomst is het dweilen met de kraan open. Helaas geldt dit ook voor het plot dat zienderogen ineenstort.
play

5,3 details

  • 116 Min
  • Romantiek
  • Sci-Fi
  • Thriller
  • Mystery
  • Verenigde Staten
116 Min Verenigde Staten

Nick Bannister (Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?

Regie
Lisa Joy
Cast
Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandie Newton, Cliff Curtis, Brett Cullen, Natalie Martinez, Daniel Wu, Marina de Tavira, Sue-Lynn Ansari, Angela Sarafyan, Thomas Francis Murphy, Sam Medina, Rey Hernandez, Anh Huu Nguyen, Woon Young Park, Teri Wyble, Giovannie Cruz, Mojean Aria, Jules Hartley, Javier Molina, Norio Nishimura.
Release
11.08.2021
Release NL
26.08.2021

Filmtotaal Recensie

Regie: Lisa Joy | Scenario: Lisa Joy | Cast: Hugh Jackman (Nick), Thandiwe Newton (Emily), Rebecca Ferguson (Mae), Cliff Curtis (Cyrus), Daniel Wu (Saint Joe), e.a. | Speelduur: 116 minuten | Jaar: 2021

Er was een tijd dat het heel populair was om een sleutelhanger te hebben die begon te piepen als je begon te fluiten. Zo kon je gemakkelijk achterhalen waar je je sleutels had gelaten. Een vermiste telefoon kun je tegenwoordig online opsporen en volgen. In de toekomst hebben ze nog iets slimmers maar tevens omslachtigers gevonden om je sleutels te traceren. Je meldt je bij een bedrijfje dat je je herinneringen kan doen herbeleven. De baas en zijn assistent kijken zelf mee en kunnen je dan precies vertellen waar je je spullen nou weer hebt laten slingeren.

Het bedrijfje van de door Hugh Jackman en Thandiwe Newton vertolkte personages in de thriller Reminiscence is niet bepaald opgetuigd om verloren items terug te krijgen. Hun doel is dat klanten hun ontvallen dierbaren kunnen opzoeken in hun herinneringen. Er wordt een flitsende 3D-hologram op een podium geprojecteerd en van privacy hebben ze kennelijk niet gehoord in de toekomst. Al moet gezegd worden dat de eigenaren Nick en Emily wel bij hun klanten moeten blijven om het proces, dat zich naakt in een bad voltrekt, veilig te kunnen begeleiden.

videotrailers & clips

alle artikelen (7)

Reminiscence Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Reminiscence

acties