Hugh Jackman is verslaafd aan het verleden in gave eerste trailer 'Reminiscence'

Hugh Jackman is verslaafd aan het verleden in gave eerste trailer 'Reminiscence'

Reminiscence van Lisa Joy met Hugh Jackman ziet er tof uit.

Gisteren was er al de teaser, en vandaag is de trailer er dan echt. Warner Bros. heeft ons de eerste beelden gegeven van Reminiscence, waarin acteur Hugh Jackman de hoofdrol speelt.

De trailer is van een film van Lisa Joy, die we onder meer kennen als schrijfster en medebedenkster van Westworld van HBO. In de film is de hoofdrol weggelegd voor Hugh Jackman, die de rol van Nick Bannister speelt. Hij is een privédetective die klanten helpt om hun verloren herinneringen terug te vinden en er toegang toe te krijgen.

Eerste beelden
De eerste trailer van Reminiscence doet qua sfeer een beetje denken aan Inception en geeft opmerkelijk weinig weg van het verhaal van de film. Deze wordt in elk geval omschreven als een neo-noir mysterie met elementen van een sci-fi thriller.

Het leven van hoofdpersoon Bannister wordt voor altijd veranderd als hij een nieuwe klant aanneemt, Mae (Rebecca Ferguson). Al snel ontdekt hij een gewelddadige samenzwering rond haar verleden. En daardoor moet hij deze vraag beantwoorden: hoe ver wil je gaan om vast te blijven houden aan je geliefden?

Check hieronder de trailer:



De film, Reminiscence moet later dit jaar te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair