Nieuwe film Hugh Jackman wordt wel heel zwak ontvangen

Nieuwe film Hugh Jackman wordt wel heel zwak ontvangen

Reminiscence wordt niet fresh.

Morgen verschijnt de film Reminiscence in de Amerikaanse bioscoopzalen en op de Amerikaanse streamingdienst HBO Max. In de film spelen onder meer Rebecca Ferguson, Hugh Jackman, Cliff Curtis en Natalie Martinez belangrijke rollen.

Ondertussen stromen de recensies van de romantische scifi-film online en die zijn niet allemaal even goed. Op het moment van schrijven staat de productie van Warner Bros. op een magere 33 procent na 25 recensies en met een 5.30 / 10 als gemiddelde beoordeling.

"Hoewel Reminiscence het niet ontbreekt aan verhalende ambitie, roept de onzekere mix van sci-fi-actie en noir-thriller vooral herinneringen op aan betere films," meldt de Critics Consensus van Rotten Tomatoes.


In Reminiscence van regisseur Lisa Joy (Westworld en Burn Notice) ontdekt een wetenschapper een manier om het verleden opnieuw mee te maken en gebruikt de techniek om te zoeken naar zijn lang geleden verloren liefde.

Positief is dat de IMDb op dit moment een 7,3 vermeldt. De vraag is echter waar die stemmen vandaan komen. Reminiscence verschijnt op 26 augustus in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair