Wie Namor eigenlijk in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Wie Namor eigenlijk in 'Black Panther: Wakanda Forever'?

Kom meer te weten over Namor.

In een nieuwe clip uit Black Panther: Wakanda Forever zien we meer van de schurk Namor. Ook komen we er achter wat de komst van de Sub-Mariner betekent voor het volk van Wakanda.

In de featurette legt regisseur Ryan Coogler uit waarom Namor werd gekozen als antagonist voor het vervolg op Black Panther.



MCU introductie Namor
Namors MCU-introductie is een grote stap voor de Latijns-Amerikaanse gemeenschap. Talocan, het rijk waarover Namor heerst, is gebaseerd op Azteekse mythologie.

Tenoch Huerta, de acteur van Namor, zegt veel liefde te hebben voor het personage. Hij kon zich makkelijk inleven gezien zijn eigen Mexicaanse afkomst.

"Talocan heeft een diepe betekenis voor mij," zei Huerta. "Het maakt deel uit van mijn persoonlijk erfgoed als Mexicaan, als inwoner van Meso-Amerika. Eindelijk kon ik een krachtiger representatie van mijn cultuur vinden met waardigheid en respect."

Letitia Wright, Angela Bassett,Tenoch Huerta en Danai Gurira spelen de hoofdrollen in de langverwachte film. Black Panther: Wakanda Forever draait vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair