Emily Ratajkowski onthult hoe haar kont zo strak blijft

Emily Ratajkowski onthult hoe haar kont zo strak blijft

Het model/actrice laat weten hoe het komt dat haar kont zo strak blijft.

Emily Ratajkowksi is vandaag de dag een van de bekendste modellen. De 31-jarige schoonheid, eveneens actrice en bekend van o.a. Gone Girl, deelt nu weer eens een van haar 'geheimen'.

Ratajkowski ziet er namelijk fantastisch uit en de nodige mensen vragen zich af hoe ze zo strak in haar vel zit. Nog niet zo heel lang geleden beviel de beroemdheid van haar eerste kindje, maar binnen de kortste keren had ze weer haar afgetrainde lichaam terug. Hier laat ze zich nu over uit.

Halloween
Net zoals Megan Fox en Billie Eilish ging ook Ratajkowski uit voor Halloween, maar in tegenstelling tot de controversiële outift van Fox en de vreemde keuze van Eilish kreeg Ratajkowski juist veel complimenten, voornamelijk vanwege haar 'achterwerk'.

Haar kostuum laat niet veel aan de verbeelding over. De nodige mensen vragen zich nu af hoe het kan dat ze zo'n strakke kont heeft, maar volgens Ratajkowski doet ze hier zelf niet veel voor. Zo zegt ze: "Gewoon gezond eten, geen maaltijden overslaan en goed voor jezelf zorgen. En gelukkig zijn!"

Geluk
Al eerder liet ze weten mazzel te hebben vanwege haar 'goede genen'. Zo zei ze nog niet zo heel lang geleden: "Ik heb geen persoonlijke trainer en ga niet eens echt naar de gym. Wat ik wel doe zijn vele lange wandelingen met mijn vrienden, maar dat is het eigenlijk wel zo'n beetje. Ik ben niet gek op fitness, ik doe gewoon waar ik zin in heb".

Wil jij zien hoe Ratajkowski eruit zag voor Halloween? Klik dan hier.

NieuwsFilm

meest populair