Jennifer Lawrence baalt dat ze advies over miskleun 'Passengers' negeerde

Jennifer Lawrence baalt dat ze advies over miskleun 'Passengers' negeerde

Zangeres Adele lijkt verstand van films te hebben...

Een van de smetjes op het verder imponerende cv van actrice Jennifer Lawrence (32) is de geflopte sciencefictionfilm Passengers uit 2016.

Ze was destijds al een gevestigde ster in Hollywood dankzij haar rollen in de Hunger Games-en X-Men-franchises en had al een Oscar en meerdere Golden Globes gewonnen.

Op zo'n punt in je carrière is het onvermijdelijk dat er een keer een uitglijder langskomt. Toch had Passengers niet op het cv van Lawrence hoeven staan als ze had geluisterd naar... zangeres Adele.

Veel potentie, maar matige uitwerking
Tijdens een gesprek met The New York Times vertelde ze over de angst van fans die ze kon voelen bij sommige projecten waaraan ze had deelgenomen. Op de vraag welke titels haar dat gevoel gaven, antwoordde ze:

"Passengers, denk ik. Adele zei nog dat ik het niet moest doen. Ze zei: 'Ik heb het gevoel dat ruimtefilms de nieuwe vampierfilms zijn.' Ik had toentertijd naar haar moeten luisteren."

Het grootste kritiekpunt van het publiek was dat ze veel minder te doen kreeg dan tegenspeler Chris Pratt en daardoor haar personage onvoldoende diepgang kon geven.

NieuwsFilm

meest populair