Ryan Reynolds en Will Ferrell in de penarie in trailer nieuwe kerstkomedie

Ryan Reynolds en Will Ferrell in de penarie in trailer nieuwe kerstkomedie

Het wordt een vrolijke kerst met deze grappige film met een sterrencast!

In deze aankomende hervertelling van A Christmas Carol komen Ryan Reynolds en Will Ferrell samen om een hartverwarmend verhaal te delen tijdens de kerst. Bekijk de grappige trailer van de musicalfilm hieronder!

De film is geschoten door Sean Anders en ook geschreven door hem in samenwerking met John Morris. Voor de liedjes zijn Oscarwinnaars Benj Pasek en Justin Paul verantwoordelijk. De choreografie is verder bedacht door Chloe Arnold.

Waar gaat het verhaal over?
Elke kerstavond kiest de Ghost of Christmas Past (Will Ferrell) één uitverkoren ziel uit om te worden bezocht door drie kerstgeesten. Maar deze kerst gaat dit helemaal fout als de verkeerde Scrooge wordt gekozen: Ryan Reynolds.

Clint Briggs (Reynolds) draait de rollen om en laat de geesten zelf eens goed nadenken over hun heden, verleden en toekomst. Voor het eerst wordt het bekende verhaal verteld vanuit het perspectief van de geesten in deze muzikale twist op de klassieker van Charles Dickens.

Na een korte theatrale vertoning in november zal de kerstfilm beschikbaar worden gesteld vanaf 18 november op Apple TV+. Bekijk de trailer snel hieronder!



NieuwsFilm

meest populair