Speelt deze geliefde 'Stranger Things'-actrice dadelijk een Marvel-superheldin?

Speelt deze geliefde 'Stranger Things'-actrice dadelijk een Marvel-superheldin?

Sadie Sink laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Sadie Sink brak door in het tweede Stranger Things-seizoen en is sindsdien een 'fanfavourite'. Buiten de geliefde serie heeft de jonge actrice echter ook nog genoeg te doen. Zo speelt ze o.a. in de sterk onthaalde The Whale en wordt ze nu zelfs gelinkt aan het MCU.

De actrice werd al op 14 jarige leeftijd wereldberoemd dankzij de uiterst populaire Netflix-serie. Hierin speelt Sink Max Mayfield, een van de hoofdrollen. Ook nu, op 20-jarige leeftijd, is de actrice veel te zien, maar een superheldenrol heeft ze nog niet weten te bemachtigen. Komt hier echter verandering in?

Reactie
Al een tijdje doet het gerucht de ronde dat Sink in een Marvel-project te zien zal zijn. Nu reageert ze voor de eerste keer zelf op dit verhaal: "Ja, ik heb dit al vaker gehoord, maar het klopt niet. Het zijn enkel en alleen geruchten, niks meer. Ik weet niet waar ze vandaan komen, maar het klopt op dit moment in ieder geval niet".

Sink vervolgt: "Dat betekent niet dat ik geen interesse heb. Als de juiste superheldin voorbij komt dan wil ik dat echt wel doen! Wie wil nu geen superheld spelen?" Het kan natuurlijk zijn dat Sink inderdaad nog niet gecontacteerd is, of misschien wil ze het voorlopig nog gewoon geheim houden. Marvel staat er namelijk om bekend de kaarten dicht op de borst te houden.

Welke rol
De actrice werd al eerder gelinkt aan Songbird voor Thunderbolts, maar ze wordt ook genoemd als een mogelijke Jean Grey, Gwen Stacy of zelfs als Squirrel Girl. Voorlopig blijft het gissen, maar Marvel is op zoek naar vele jonge namen voor fase 5, dus de kans is best groot dat we binnenkort meer te horen krijgen!

NieuwsFilm

meest populair