Gollum-acteur Andy Serkis heeft duidelijke mening over 'The Rings of Power'

Gollum-acteur Andy Serkis heeft duidelijke mening over 'The Rings of Power'

Is deze serie Serkis zijn eigen precious?

Al veel acteurs van de oorspronkelijke The Lord of the Rings-franchise hebben gereageerd op de prequelserie van Amazon. Andy Serkis, vertolker van Gollum/Sméagol en tevens mede-regisseur van The Hobbit-trilogie, is de volgende die zijn zegje erover gedaan heeft.

Hij is zeer onder de indruk van hoe de serie dezelfde soort vibe als The Lord of the Rings heeft kunnen creëren. Omdat het in plaats van een film verschillende afleveringen zijn, was dit volgens hem nog complexer om voor elkaar te krijgen.

Episch verhaal
Daarnaast was hij enthousiast over hoe groots het hele spektakel in de serie is. De Britse acteur legt een link tussen Star Wars en The Rings of Power. Beide franchises slagen erin om filmachtige series te ontwikkeling.

Hij neemt voor de vergelijking de Star Wars-serie Andor als voorbeeld: "Je vindt het moeilijk ze te onderscheiden van de films. Elke aflevering voelt als een film. Het heeft een mythisch en episch karakter in the Rings of Power, hetzelfde als Andor, ze voelen beide als een enorme film."

Serkis is fan
Hoewel Serkis dus op geen enkele manier betrokken is bij de serie, kan hij wel zijn waardering erover uitspreken. Als een echte fan kan hij er nu vanaf de zijlijn van genieten.

NieuwsFilm

meest populair