Waarom Teresa Palmer uit 'The Twin' unieke privéfoto's van haar bevalling in bad deelt

Waarom Teresa Palmer uit 'The Twin' unieke privéfoto's van haar bevalling in bad deelt

De intieme beelden op Insta zijn misschien onbehoorlijk, maar ook puur en mooi

Teresa Palmer deelt een stapel behoorlijk privéfoto's van haar bevalling in een bad. Ernstig privé eigenlijk. En niet bedoeld voor degenen die misselijk worden bij beelden van zwangerschappen en bevallen. Voor hen kan de fotografie als schokkend of onbehoorlijk worden ervaren.

De ster uit de horrorfilm The Twin deelt haar privécollectie niet zomaar. Ze heeft een podcast voor moeders en besprak haar derde bevalling. De geboorte van haar dochter vond plaats in een groot bad.

Intieme beelden
De fotografe heeft de intieme beelden prachtig vastgelegd. Zo begeleidt Teresa zelf haar bevalling in het water. Ze houdt haar dochter vast, terwijl haar partner en andere begeleiders naast het bad wachten.

Ook toont Teresa Palmer beelden van haarzelf, terwijl zij rustig en geconcentreerd probeert te blijven. De fotoserie is puur en vooral mooi.

Ze schrijft: "Wat een prachtig moment was het verwelkomen van mijn dochter in 2019. Ik loop met jou door onze wilde, snelle en waargebeurde geboortereis. Dit is een van mijn meest favoriete uitzendingen."

De foto's op Instagram staan hier. Haar podcast staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair