Bekritiseerd personage uit 'Star Wars: The Last Jedi' onderbelicht volgens Andy Serkis

Bekritiseerd personage uit 'Star Wars: The Last Jedi' onderbelicht volgens Andy Serkis

De acteur spreek zich uit over het personage

Andy Serkis (The Lord of The Rings, Planet of the Apes), die met Star Wars: The Force Awakens zijn entree maakte in het Star Wars-universum, geeft aan alles behalve klaar te zijn met Supreme Leader Snoke.

LET OP: Dit artikel bevat mogelijk spoilers.

In een recent verschenen interview op het Youtube kanaal Jake's Takes vertelt de Gollum-acteur dat hij graag meer in de achtergrond van personage had willen duiken. Mocht hij de kans daarvoor krijgen zou hij dat dan ook zeker doen.

Bekritiseerd Personage
Supreme Leader Snoke, gespeeld door Serkis, is een bekritiseerd personage binnen het Star Wars-universum. Geïntroduceerd als een legendarische schurk, pakte het allemaal, volgens de critics consensus, wat tegenvallend uit.

Generaal Snoke bleek in Star Wars: The Rise of Skywalker niets minder als een marionet-pop van Darth Sidious te zijn. Deze keuze viel niet goed bij heel veel mensen en werd gezien als een goedkope manier om sympathie te wekken bij de Star-Wars-fans, die ook niet altijd positief waren over de Disney-uitvoering van de historische franchise.

George Lucas
Andy Serkis geeft aan dat hij graag de achtergrond van zijn personage zou willen ontdekken. Opvallend is dat hij dit graag met George Lucas zou willen bespreken, terwijl laatstgenoemde niet eens betrokken was bij de ontwikkeling van het personage.

"Ik zou tegen hem (George Lucas) zeggen 'Kijk, ik denk niet dat we genoeg van het personage hebben gezien, er is zoveel nog over hem te vertellen,' ", aldus Serkis.

De Lord of The Rings-acteur speelt momenteel in de Star-Wars-serie Andor, echter is zijn personage niet gerelateerd aan de superschurk van de filmfranchise.

NieuwsFilm

meest populair