Vierde en vijfde 'Fantastic Beasts'-films zo goed als zeker gecanceld

Vierde en vijfde 'Fantastic Beasts'-films zo goed als zeker gecanceld

Warner Bros. heeft op dit moment geen Harry Potter-projecten.

Na het enorme succes met de acht Harry Potter-films (2001-2011) lanceerde Warner Bros. in 2016 samen met regisseur David Yates een vijfdelige verfilming van het boek Fantastic Beasts and Where to Find Them.

De eerste film Fantastic Beasts and Where to Find Them deed het zowel wat betreft ontvangst als de box office-omzet goed, maar dat veranderde bij deel twee Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en ook deel drie The Secrets of Dumbledore wist geen indruk achter te laten.

Geen Fantastic Beasts 4 & 5?
Via Variety wordt duidelijk dat er bij Warner Bros. geen films in de reeks in ontwikkeling zijn. "Er zijn momenteel geen actieve discussies met Rowling over de ontwikkeling van een nieuwe Harry Potter-film," meldt Variety.

"Er is momenteel ook niets in 'the Wizarding World' in actieve ontwikkeling bij Warner Bros., inclusief zowel de 'Harry Potter'-franchise als 'Fantastic Beasts' IP," wordt er toegevoegd.

En dat zou dus een vroeg einde voor de filmreeks betekenen en zullen de fans van de films dus moeten gissen hoe het gekibbel tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald zal eindigen.

NieuwsFilm

meest populair