'Friends'-acteur Matthew Perry had een hekel eraan om constant grappig te moeten zijn

'Friends'-acteur Matthew Perry had een hekel eraan om constant grappig te moeten zijn

Chandler Bing bleef hem maar achtervolgen.

Matthew Perry heeft in films als Numb en The Ron Clark Story gespeeld, maar de meeste kennen hem toch als het jolige personage van Chandler Bing uit de hitserie Friends. Dit heeft Perry vaak als een last ervaren.

Voor vele fans van Friends is Chandler Bing hun favoriete personage. Zijn grappige sarcastische opmerkingen worden tot vandaag nog vaak gequote online. Er zat voor Perry echter ook een keerzijde hieraan.

Constant grappig
Voor lang had de Amerikaanse acteur het gevoel dat hij Chandler niet uit mocht zetten. Het leek er steeds meer op dat Matthew Perry en Chandler Bing niet meer van elkaar te onderscheiden waren.

Uiteindelijk liet Perry dat los en dat voelde als een grote bevrijding. In zijn nieuwe Memoires geeft hij aan: "Je weet wel, de Chandler-show, de Matthew Perry-show, de 'Ah! Ah! Ah!,' de zang-en-dans man, de man die altijd grappig is - dat hoef ik niet meer te zijn."

Verslaving
Na een lange drugs en alcoholverslaving achter de rug te hebben, lijkt Perry eindelijk weer zijn leven goed op de rit te hebben. Zo zie je maar weer dat gezondheid altijd op één zou moeten staan.

NieuwsFilm

meest populair