Wie is er gekker: Madonna of Britney Spears?

Wie is er gekker: Madonna of Britney Spears?

De 'Queen of Pop' vs. 'Princess of Pop'

Madonna zet wel vaker rare videootjes en filmpjes op haar Instagram-pagina, maar volgens sommige mensen post Britney Spears nog vreemdere beelden. Wie spant nu eigenlijk de kroon?

Madonna is natuurlijk een van de succesvolste soloartiesten aller tijden, maar helaas komt ze de laatste jaren nog maar bijzonder weinig in het nieuws voor haar muziek. Er wordt zeker nog steeds genoeg over haar gepraat, maar dat komt meer door alle plastische chirurgie waardoor de 64-jarige legende onherkenbaar is geworden.

Britney Spears
Britney Spears komt de laatste tijd ook weer veel in het nieuws. Niet alleen is ze een van de bestverkopende artiesten aller tijden, er was eveneens behoorlijk veel te doen over haar curatorschap. Zo had haar vader de controle over alles in haar leven, maar hier kwam in 2021 een eind aan. Sindsdien gaat ook Spears volledig 'los' op sociale media.

Hoewel beide dames de muziekwereld zeker hebben gemarkeerd en voor altijd hebben veranderd, vinden de nodige mensen het jammer dat deze twee iconen zich nu zo laten zien op Instagram.

Vreemde beelden
Madonna post namelijk nog maar wat graag 'hete' kiekjes en filmpjes, waarin ze nauwelijks iets aanheeft of aan het zoenen is met mensen die jonger zijn dan haar eigen kinderen. Dit zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Zo staan er op haar pagina reacties als: "Waar is Madonna?" en "Ik was een grote fan, maar dit is gewoon zorgwekkend" of "Miljoenen kinderen keken naar je op, maar dat is nu voorbij".

Britney Spears choqueert echter ook vaak genoeg, waardoor veel mensen afvragen of het uberhaupt beter met haar gaat. Zo post ze vaak foto's of videootjes waarin ze nauwelijks iets aanheeft en maar weinig aan de verbeelding overlaat. Ook hier staan niet al te beste reacties tussen, zoals: "Nu ben je eindelijk terug en dan doe je deze dingen" en "Iedereen nam het voor je op en nu kies je ervoor uitgelachen te worden?" of "Hoeveel aandacht heeft een volwassen vrouw nodig voordat het genoeg is?"

Oordeel zelf door de wilde filmpjes van Madonna hier te bekijken. De videootjes van Britney Spears staan hier.

NieuwsFilm

meest populair