Birgit Schuurman likt bijna aan Vincent van Gogh-schilderij

Birgit Schuurman likt bijna aan Vincent van Gogh-schilderij

Sommige mensen kunnen er wel om lachen, anderen iets minder.

Katja Schuurman post wel vaker kiekjes op haar Instagram-pagina die flink veel worden bekeken, maar ook haar zus Birgit Schuurman kan er wat van. Zij postte nu wel een bijzondere foto op sociale media.

Het komt wel vaker voor dat activisten het munten op schilderijen en andere kunst om 'een punt te kunnen maken'. Musea krijgen hier vaker mee te maken, wanneer klimaatacties ervoor zorgen dat schilderijen worden 'aangevallen'. Hier is Schuurman duidelijk geen fan van.

Foto
Om de spot te drijven met deze activisten die bereid zijn kunst te vernielen, postte Schuurman het onderstaande kiekje, waarin ze een Vincent van Gogh-'schilderij' lekt. Zo staat er het volgende verhaal bij: "Heb je 'r weer zo eentje... Ze wilde nog iets nogal belangrijks zeggen maar kwam niet meer uit haar woorden..."

""Oh ja, voorhoofd, niet tong, kak!" Denkt ze hier. En ze had haar speech nog wel zo goed uit haar hoofd geleerd. #activist #dom Ps: sommige mensen denken dat dit een schilderij is, maar dit is een ingelijst poster in de backstage gang in Ziggodome" Bekijk de foto hieronder.



Reacties
Sommige mensen zien er de lol wel van in en zijn het eens met Schuurman dat bepaalde activisten te ver gaan en niet op de juiste manier aandacht vragen voor belangrijke onderwerpen. Anderen vinden het kiekje weer niet zo gepast en beweren juist dat Schuurman nu voor een groter probleem zorgt door deze mensen een platform te geven.

NieuwsFilm

meest populair