Vrouw die nier doneerde aan Selena Gomez is nu woedend

Vrouw die nier doneerde aan Selena Gomez is nu woedend

Francia Raisa is niet blij met de documentaire van haar 'vriendin'.

Een hoop drama rond Selena Gomez na het verschijnen van haar documentaire My Mind & Me. Francia Raisa, een vriendin die een nier heeft gedoneerd aan Gomez, is woedend na het zien van de film.

Selena Gomez moest in 2017 een niertransplantatie ondergaan vanwege een auto-immuunaandoening waaraan ze lijdt. Haar donornier was afkomstig van Francia Raisa, een goede vriendin met wie ze op dat moment al ruim tien jaar omging.

Nu lijken de twee bal te hebben. De aanleiding? Een opmerking van Gomez in haar documentaire. Daarin zegt ze het volgende: "Taylor Swift is mijn enige echte celebrityvriendin".

Een mooi compliment aan Swift, maar deze uitspraak is wel in het verkeerde keelgat geschoten bij Raisa. Zij vindt het belachelijk dat Gomez haar niet noemt terwijl ze wel een nier aan haar heeft afgestaan.

Totale escalatie
Zoals dat tegenwoordig gaat, uitte Raisa's woede zich in een ongekend harde publieke actie: ze ontvolgde Gomez direct op Instagram. En dat is anderen natuurlijk ook opgevallen.

Er wordt op social media volop gesproken over deze online vechtpartij. Fans van Gomez wijzen erop dat zij het expliciet had over 'celebvrienden'. En hoewel Raisa al heel lang werkzaam is in de filmindustrie, is zij niet veel bekender dan de plaatselijke groenteboer.

Keiharde uithaal
Inmiddels heeft Gomez zelf ook gereageerd op alle ophef. "Het spijt me dat ik niet iedereen die ik ken heb benoemd", sneert Gomez sarcastisch terug naar Raisa onder een TikTok-video.

Een jaar na de transplantatie hadden de vriendinnen overigens ook al ruzie. Raisa zou destijds de 'ongezonde levensstijl' van Gomez zwaar hebben gehekeld. Het is algemeen bekend dat Gomez nogal van een drankje houdt.

NieuwsFilm

meest populair