3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Old Guard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gina Prince-Bythewood | Cast: Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor, Marwan Kenzari, e.a. | Kijk direct
Andy geeft leiding aan een huurlingenleger met onsterfelijke soldaten. De groep komt op de radar te staan van een farmaceut die de groep graag wil hebben om te kunnen experimenteren voor de ontwikkeling van een levensverlengend medicijn. Aan Andy en haar team om ervoor te zorgen dat hun geheim veilig blijft.

Papillon (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Noer | Cast: Charlie Hunnam, Rami Malek, Yorick van Wageningen, e.a. | Kijk direct
Henri Charrière wordt veroordeeld voor moord en verscheept naar een strafkolonie in Frans-Guinea. Daar raakt hij bevriend met de ielige vervalser Louis Dega. Samen bedenken ze een ontsnappingsplan om van het gevangeneneiland af te komen. Daarbij zetten hun leven op het spel en vinden ze hoop in elkaar.

Lucy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luc Besson | Cast: Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, e.a. | Kijk direct
Lucy wordt door Mr. Jang gedwongen om een gloednieuwe drug via een pakketje in haar lichaam Europa binnen te smokkelen. Nadat het pakketje scheurt, begint Lucy een superbrein te ontwikkelen. Om deze volledig te kunnen benutten, gaat ze opzoek naar een professor die haar kan helpen. Ondertussen stuurt Mr. Jang zijn team op haar af.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair