Dochter van verongelukte Paul Walker uit 'Fast and Furious' is dol op zijn films

Dochter van verongelukte Paul Walker uit 'Fast and Furious' is dol op zijn films

De warmte van zijn fans is onwerkelijk.

Paul Walker overleed onverwachts in 2012 bij een verkeersongeval. De ster was passagier in een Porsche. De auto reed twee keer de toegestane snelheid en crashte langs de kant van de weg. Beide inzittenden waren op slag dood.

De verongelukte acteur zat middenin de opnames van deel 7 van de Fast and Furious. De film werd afgerond met hulp van CGI en zijn broers. Paul Walker was bij zijn overlijden 40 jaar en zijn dochter, Meadow, was 15 jaar oud.

Filmmateriaal
Meadow Walker, de dochter van Paul Walker, sprak Page Six tijdens de WSJ Magazine's Innovator Awards. Het fotomodel vertelt, dat zij regelmatig naar de films van haar vader kijkt, om het gevoel levend te houden. De acteur heeft gelukkig flink wat filmmateriaal nagelaten. En Meadow is dol op zijn films.

"Ik begrijp dat stemmen het eerste zijn die je vergeet van een overledene. Ik ben blij dat ik zijn stem nog heb in een hoop films. En ik praat graag over hem. Hij was mijn vader en geweldig voor mij. Mijn beste maatje. Ik kon hem alles vertellen. Voor mijn gevoel is hij nog altijd bij me."

Fans
Meadow herinnert zich de warmte van alle fans richting haar nog en haar verbazing. Ze wist niet dat haar vader zo beroemd en geliefd was en zegt: "Hij hield mij uit de schijnwerpers, waardoor ik me niet realiseerde hoeveel fans hij wel niet had. Die warmte houdt aan, wat mooi is maar ook tegelijkertijd vreemd aan doet."

Het artikel in Daily Mail staat hier. Een Instagrambericht van Meadow Walker staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair