Toekomst van deze Marvel-helden blijft onzeker

Het is nog maar de vraag of de Eternals een tweede film krijgen.

Jeffrey Kouters 8 november 2022 15:22 in Algemeen
Volgens Kumail Nanjiani is het allesbehalve zeker dat Marvel een vervolg gaat maken op Eternals. Eerder zei een collega acteur dat de studio al wel groenlicht heeft gegeven aan een nieuwe film.

Patton Oswalt, die te zien was als Pip the Troll in de eerste film, riep deze zomer in de media dat Marvel werkt aan een tweede Eternals-film en dat Chloé Zhao terugkeert in de regiestoel.

Hoax
Volgens Kumail Nanjiani klopt de informatie van Oswalt echter niet. De acteur, die Kingo speelde in de film, beweert zelf althans nog niets te weten over zijn toekomst binnen het Marvel Cinematic Universe.

"Ik heb geen idee. Ik denk niet dat Patton dat juist had", reageert hij in een nieuw interview met The Playlist op de uitspraken van Oswalt. "Een nepaccount op Twitter heeft dat de wereld in geslingerd en ik vermoed dat Patton die tweet heeft gezien".

Hij vervolgt: "Ik weet oprecht nog niks [over een eventueel vervolg], maar ik zou het natuurlijk geweldig vinden om nog een keer in de huid van Kingo te kruipen. Wie zou het niet leuk vinden om net te doen of je vingerpistooltjes hebt en een Bollywoodster bent?

Kansen
Eternals was een Marvels minst presterende titels. Desondanks werden de kenmerkende en stijlvolle regie van Zhao en de prestaties van de cast geprezen. Gezien al het betrokken talent, kan het dan ook niet anders dat Marvel een tweede Eternals-film gaat maken.NieuwsFilm