Rihanna gaat uit de kleren op Insta-foto's

De semi-actrice verkoopt je graag haar nieuwe lingerie.

FilmTotaal 9 november 2022 06:23 in Celebrity
Naast zingen - je hoort haar bijvoorbeeld in het vandaag verschenen Black Panther: Wakanda Forever - kan Rihanna uiteraard nog meer. Zo acteert ze zo af en toe en verkoopt ze allerlei zaken onder eigen merkjes.Ook lingerie.

De in Saint Michael, Barbados geboren Rihanna zagen we in 2018 voor het laatst in een grote Hollywoodfilm, namelijk in Ocean's Eight. Daarvoor zat ze in onder meer de films Valerian and the City of a Thousand Planets, Annie en Battleship.

Als we op de IMDb kijken dan zien we voor nu geen nieuwe Hollywoodprojecten onder haar naam staan en mogelijk richt ze zich vooral op andere commerciële activiteiten. Die leveren haar vermoedelijk een flink pak meer geld op.

Vol. 4 van Rihanna snel beschikbaar
Rihanna kennen we bijvoorbeeld ook van haar Savage X Fenty-lingerielijn. Haar ontwerpen moeten vrouwen sexy laten voelen en ze moeten er plezier aan beleven. Dat valt te lezen op de officiële site.

Nu zien we Rihanna in enkele lingeriesets op Instagram. "WIJ BIJNA ER! We kunnen niet wachten tot je deze stukken in handen krijgt 🖤 Ze wachten op je op savagex.com 👈🏾," luidt de commerciële boodschap.


De foto's van de 34 jarige Rihanna zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm