Een volgende 'Star Wars'-film komt van 'Deadpool 3'-regisseur

Ook Shawn Levy gaat naar a galaxy far, far away.

Bram de Groot 9 november 2022 07:47 in Algemeen
Regisseur Shawn Levy gaat alweer een tijdje mee in Hollywood, maar de afgelopen periode groeit hij uit naar een echt grote naam. Recent werd duidelijk dat hij Deadpool 3 regisseert en nu wordt hij ook gekoppeld aan een Star Wars-film.

Deadline meldt dat Levy pas na de recent opgenomen miniserie All the Light We Cannot See, het laatste seizoen van Stranger Things en de Marvel-film Deadpool 3 aan de slag gaat met de film.

Na films als Date Night, Real Steel en de drie Night at the Museum-films leverde Levy de twee films Free Guy en The Adam Project op, samen met Ryan Reynolds. De twee werken ook aan een vervolg op het succesvolle Free Guy.

Veel Star Wars in ontwikkeling
Bij Lucasfilm en Disney zijn nu meerdere Star Wars-projecten in de maak. De namen Taika Waititi, Patty Jenkins, Damon Lindelof/Sharmeen Obaid-Chinoy en Kevin Feige zijn op verschillende manieren bij films betrokken.

De laatste film verscheen met Episode IX: The Rise of Skywalker in 2019. Het lijkt er niet op dat we voor eind 2025 een film te zien krijgen. De focus ligt nog altijd op de series op Disney+.

NieuwsFilm