Dit Marvel-personage zou Sylvester Stallone graag willen spelen

Een keuze die je misschien niet direct verwacht.

Brendan Mc Dade 9 november 2022 22:30 in Algemeen
Zowat alle acteurs lijken wel in verband gebracht te worden met een rol in een Marvel-film. Vaak komen de geruchten tot stand door de acteur zelf. Ditmaal heeft Sylvester Stallone zijn zegje gedaan over welk Marvel-personage hij graag zou willen vertolken.

Stallone heeft altijd erg fysiek krachtige personages gespeeld. Denk maar bijvoorbeeld aan Rocky of Rambo. Je zou daarom ook een soortgelijk Marvel-personage uit de mond van de Amerikaanse acteur verwachten. Hij denkt daar echter anders over.

Niet geschikt
In een interview met The Hollywood Reporter geeft hij aan zichzelf moeilijk in een Marvel-rol te zien "Ik zie er niet uit als een stripfiguur. Ik had The Terminator nooit kunnen spelen. Niemand zou een robot maken met een kromme mond en een stem die klinkt als een kistdrager. Het werkt gewoon niet."

Toch is er wel één personage dat zijn interesse heeft: "Maar ja. Wie was de man die Sam Jackson uiteindelijk speelde? Ja. Ik dacht dat ik zoiets had kunnen doen, waar ik niet de hoofdrolspeler ben."

Hierbij doelt hij dus op Nick Fury. Wie weet hoe de films er dan uit hadden gezien. Wellicht is dit nog wel een optie voor de toekomst met een nieuwe interpretatie van de S.H.I.E.L.D commandant.

Plannen Disney
Disney is de naam van Samuel L. Jackson echter voorlopig nog niet vergeten. In begin 2023 zal Jackson weer verschijnen als Nick Fury in Secret Invasion op Disney+.

NieuwsFilm