Deze horror kun je in de mysterieuze film 'The Menu' verwachten

Deze horror kun je in de mysterieuze film 'The Menu' verwachten

Chef Slowik zei ooit: "Dit maakt allemaal deel uit van het menu".

De nieuwe Amerikaanse komedie-horrorfilm The Menu scoort 88% op Rotten Tomatoes terwijl deze nog niet verschenen is.

In The Menu gaat een koppel op vakantie naar een eiland, om samen gezellig te dineren in een exclusief restaurant. Tijdens het diner komen ze verschillende dramatische verrassingen tegen.

The Menu combineert zwarte komedie met horror in een luxe wereld waar Margot (Anya Taylor-Joy) en Tyler (Nicholas Hoult) het restaurant bezoeken vanwege de beroemde chef Slowik (Ralph Fiennes).

Een unieke ervaring tijdens het eten
Chef Slowik behandelt zijn eten als conceptuele kunst en heeft voor zijn gasten een aparte menukaart. Tijdens het serveren van vlees zit daar een gouden schaar ingeprikt. In de trailer zie je ook dat er man hangt en rare geluiden maakt en dat obers een lijk door de keuken heen slepen. Het personeel is helemaal dol op de chef en laten zich meeslepen in ongewone activiteiten.

Om het zo lief mogelijk te zeggen: de chef is een psychopaat en probeert voor de laatste keer, volgens hem, een top diner te maken.

The Menu verschijnt op 18 november in de bioscoop in Amerika en vanaf 24 november kan je de film ook in Nederland in de bioscoop bekijken. Hieronder een korte video over de horror in de film.




NieuwsFilm

meest populair