Deze oorlogsfilm zie je aankomende vrijdag op RTL7

Deze oorlogsfilm zie je aankomende vrijdag op RTL7

Hunter Killer is best een vermakelijke film.

Vrijdagavond komt de film Hunter Killer van regisseur Donovan Marsh op televisie. De oorlogsfilm heeft rollen voor onder meer Gerard Butler, Gary Oldman, Billy Bob Thornton, Linda Cardellini, Michael Nyqvist, Common, Corey Johnson en Caroline Goodall.

Je kijkt Hunter Killer vrijdagavond op RTL7 om 20.30 uur. Naar verwachting is de 122 minuten durende film om 23.00 uur afgelopen.


Alle andere films die op TV te zien zijn, vind je hier op de pagina Films op TV van FilmTotaal.

Waar gaat de film over? In Hunter Killer moet een Amerikaanse commandant van een onderzeeër samenwerken met een Navy SEAL om de gekozen Russische president te redden. Deze is gevangen genomen tijdens een militaire coup.

Ze moeten hiervoor ver doordringen in de Russische wateren en proberen te voorkomen dat een foute Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint.

Recensie: Hunter Killer (2018) door Frank Stol

Hunter Killer is geen film over zware morele dilemma's, maar juist een vermakelijk potje zeeslag, dat bij vlagen nog aardig spannend wordt. Hoewel de mannen proberen om zo lang mogelijk met hun handen van de lanceerknoppen van de torpedo's af te blijven, kan de explosieve actie natuurlijk niet uitblijven.

Lees de complete FilmTotaal-recensie.



NieuwsFilm

meest populair