Erg geliefde thriller 'Wind River' krijgt uit het niets een vervolg

Erg geliefde thriller 'Wind River' krijgt uit het niets een vervolg

Een onverwachte wending

Er komt een vervolg op Taylor Sheridan's Wind River. In eerste instantie lijkt deze film zich niet helemaal te lenen voor een vervolg, maar het was zowel kritisch als financieel een succes. Zo gek is de bekendmaking van dit vervolg, genaamd Wind River: The Next Chapter, dus helemaal niet.

Martin Sensmeier keert terug als Chip Hanson en neemt deze keer de hoofdrol op zich. De productie van de film start al in januari.

In Wind River: The Next Chapter is de terreur geëscaleerd op het Wind River-reservaat omdat een reeks rituele moorden onopgelost blijft. De FBI roept daarom de hulp in van Hanson (Sensmeier), een nieuw geslagen tracker voor de U.S. Fish &Game, die verwikkeld raakt in een wanhopig en gevaarlijk gevecht tussen de autoriteiten, een burgerwacht en het reservaat dat hij thuis noemt.

Marvel talent
De twee hoofdrollen werden in de eerste film vertolkt door Jeremy Renner en Elizabeth Olsen. Zij zijn voornamelijk bekend van hun rollen als Hawkeye en Scarlet Witch in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel ze voor deze film niet terugkeren, staat er wel een Marvel talent achter de camera.

Kari Skogland neemt namelijk de regie over van Sheridan. Skogland is al jaren een grote naam in de tv-wereld. Zo regisseerde ze afleveringen van The Handmaid's Tale, The Walking Dead en The Punisher. Haar meest bekende werk kwam vorig jaar uit, namelijk The Falcon and the Winter Soldier. Ze heeft de hele serie geregisseerd en geproduceerd.

Benieuwd naar Wind River? Je kunt de film huren of kopen op platforms als Pathé Thuis en Apple TV. Skogland's The Falcon and the Winter Soldier zie je nu op Disney+

NieuwsFilm

meest populair