Alec Baldwins vrouw reageert op hun gigantische leeftijdsverschil

Alec Baldwins vrouw reageert op hun gigantische leeftijdsverschil

Hilaria vond het eerst ook raar, totdat ze zelf verliefd werd.

Er zijn de nodige koppels in Hollywood die een flink leeftijdsverschil hebben. Alec Baldwin en zijn vrouw, Hilaria, zijn geen uitzondering op de regel. Tijdens een recente podcast laat laatstgenoemde zich uit over de vele jaren verschil.

Hilaria is namelijk 38, maar Alec, o.a. bekend van The Departed en de Mission: Impossible-franchise, is 64. Er is dus een leeftijdsverschil van maar liefst 26 jaar. Dit maakt Hilaria helemaal niks uit, maar dat was niet altijd zo.

Andere gedachten
Hilaria heeft haar eigen podcast, genaamd Witches Anonymous, waar ze zelf toegeeft dat zij voor haar huwelijk met Alec ook raar opkeek van grote leeftijdsverschillen. Zo zegt ze: "Voordat ik zelf trouwde, oordeelde ik vrouwen die trouwden met oudere mannen".

"Ik dacht dan altijd weer: het is een oudere man met een of andere jonge bimbo, maar er is geen sprake van liefde. Die jonge spriet is een of andere 'gold digger' en geeft helemaal niet om hem. Ze wacht tot hij dood gaat en gaat er dan vandoor met zijn geld".

Nu
Vandaag de dag staat Hilaria hier echter heel anders in: "Nu dat ik zelf een relatie heb hoor ik mensen vaak deze dingen zeggen over mij. Nu realiseer ik me ook pas dat ik ben grootgebracht dat het normaal was om zo te denken."

"Waarom moeten we hier echter zo hard in zijn en meteen over oordelen? Waarom kunnen we gewoon niet blij zijn voor mensen wanneer ze liefde vinden? Misschien dat de mensen die hier niet voor openstaan een andere blik hebben van de liefde en hun liefdesleven er zo anders uitziet dat ze die van jouw niet kunnen appreciëren".

Familie
10 jaar geleden trouwden Alec en Hilaria. Sindsdien zijn ze al lang niet meer alleen met zijn tweetjes. Ze hebben namelijk zeven kinderen: Carmen (9), Rafael (7), Leonardo (6), Romeo (4), Eduardo (2), Lucia (1) en pasgeboren Ilaria. Alec heeft ook al een andere dochter uit zijn eerste huwelijk met Kim Basinger, namelijk de 27-jarige Ireland.

NieuwsFilm

meest populair