Gameverslaving van John Travolta zorgt voor flinke privé-problemen

Gameverslaving van John Travolta zorgt voor flinke privé-problemen

Want hij draaft aardig door...

De dochter van John Travolta deelt een filmpje op haar Instagram. Eigenlijk is Ella wat bezorgd, want haar vader lijkt een ernstige gameverslaving te hebben. En dat zorgt voor privé-problemen, want hij draaft door.

Ella Travolta schrijft: "Pap, ik hou van je. Maar ik laat jou het huis niet verlaten, als je verkleed bent als Kratos."

Kratos
In de video zitten beiden naast elkaar. Ella is casual gekleed. John, de bekende acteur uit Grease ook, zij het dat hij eruit ziet als een viking met een hakbijl in zijn handen. Hij heeft een rode tatoeage op zijn voorhoofd. Gaandeweg wordt duidelijk dat hij graag verkleed gaat als zijn favoriete personage.

"Als ouder wil je jezelf steeds verder verbeteren, zodat je die relatie met je kind kunt verdiepen. Mijn antwoord staarde mij overduidelijk aan in de spiegel. Ik was al halverwege Kratos, dus waarom zou ik mij daar niet verder in verdiepen? Ella is een en al support geweest, zoals je kunt zien."

God of War Ragnarok
Ella kijkt beleefd, maar bedenkelijk. En wil niet, dat haar vader zo buitenshuis gezien wordt. Gelukkig gaat het om de nieuwe Playstation-game 'God of War Ragnarok' die nu verkrijgbaar is - denken we. Anders heeft John Travolta toch echt een probleem - en Ella ook. Het filmpje is grappig en relateerbaar voor een hoop mensen. Het staat hieronder en op Instagram.



NieuwsFilm

meest populair