'Yellowstone'-ster Luke Grimes zag het Kevin Costner-effect op zijn moeder

'Yellowstone'-ster Luke Grimes zag het Kevin Costner-effect op zijn moeder

Mijn moeder kreeg spontaan kortsluiting

Luke Grimes is wel aardig wat gewend op de filmset met films als Fifty shades freed. Zo vreemd vindt hij het dus niet om de zoon te spelen van een wereldberoemde ster als Kevin Costner in de cowboy-serie Yellowstone. Tot hij de hypnotische uitstraling van Kevin Costner een keer zag op zijn eigen moeder.

Zo vertelt Luke Grimes aan Jimmy Kimmel, dat hij met zijn moeder en zusje jaren geleden in Los Angeles waren: "Ik overwoog om naar Los Angeles te verhuizen en een acteercarrière te beginnen. Ik was iets van 17 jaar oud. We waren aan het sightseeën en de eerste echte ster die ik ooit zag was Kevin Costner. Hij stapte uit een auto. Mijn moeder kreeg spontaan kortsluiting. Het was de eerste keer dat ik het Kevin Costner-effect zag."

"Haar stem sloeg over naar een toon die ik nooit van haar hoorde. Ze was aan het gillen en roepen. En ving zowaar zijn aandacht. Ik denk niet dat Kevin dit verhaal kent. Maar mijn moeder heeft hem wel ontmoet vanwege de serie. En ging zich weer te buiten bij het maken van een foto met hem. Ze zat wel 5 minuten vastgekleefd aan zijn zij."

Ongelooflijke hit
Yellowstone is een ongelooflijke hit en toe aan seizoen 5 op streaming service Paramount. Luke Grimes komt niet uit de cowboy-wereld ook al is hij opgegroeid in Ohio. Tegenwoordig woont Luke Grimes ook in Montana, omdat hij daar toch al moet zijn voor de filmopnamen. Daardoor kent hij inmiddels een aantal andere sterren die daar wonen, zoals de zanger Huey Lewis. Ook leert hij daar vliegvissen en jagen.

In Montana worden mensen moeilijk van buiten geaccepteerd, maar dat interesseert Luke niet zo. Hij hangt in elk geval graag rond in de bars en werkt aan nieuwe muziek. Naast acteur is hij zanger. Het onderhoudende interview bij The Jimmy Kimmel Show staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair