Megan Fox verkleed als bekend 'Zelda'-figuur

Megan Fox verkleed als bekend 'Zelda'-figuur

De actrice laat weinig aan de verbeelding over.

Megan Fox deelt graag de nodige 'spannende kiekjes' op haar Instagram-pagina. Recentelijk deelde ze nog enkele foto's met haar vriend, zanger Machine Gun Kelly, voor Halloween, al werden hun outfits niet al te best onthaald... Hoewel Halloween erop zit, verkleden ze zich nu weer.

De actrice, o.a. bekend van de Transformers-franchise en Jennifer's Body, postte namelijk weer eens een paar foto's en filmpjes op haar Instagram. Binnen de korstte keren wist ze meer dan 2 miljoen likes 'te verzamelen', maar heel erg gek is dit niet. Fox heeft namelijk maar liefst bijna 21 miljoen volgers, dus al haar berichten worden flink veel bekeken en gelezen.

Elfje
Deze keer plaatste de actrice enkele beelden waarin ze te zien is als een elfje, terwijl Machine Gun Kelly als Zelda verkleed is, het geliefde en iconische videospelpersonage. Bekijk alle foto's en en filmpjes hieronder.



Hoewel er veel positieve reacties waren, zijn er ook sommigen die vinden dat Fox en haar vriend wat te ver gaan. Zo staat er o.a. dat ze eens moeten stoppen met aandacht te vragen. Ook zegt een iemand dat Fox het nodige werk heeft laten doen, aangezien ze niet meer hetzelfde uitziet als vroeger.

NieuwsFilm

meest populair