'Don't Worry Darling'-ster Florence Pugh flirt met haar 21-jaar oudere ex met Insta-bericht

'Don't Worry Darling'-ster Florence Pugh flirt met haar 21-jaar oudere ex met Insta-bericht

Is er weer iets tussen de twee of zijn ze gewoon nog goede vrienden?

Florence Pugh is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de bekendste gezichten in Hollywood. Alles wat zij dus doet komt onder de loep te liggen. Het feit dat zij met haar ex lijkt te flirten gaat dus ook niet onopgemerkt.

Pugh, o.a. bekend van Midsommar en Little Women, had bijna drie jaar een relatie met acteur Zach Braff. Enkele maanden geleden besloten de bekendheden echter uit elkaar te gaan, maar daardoor vallen hun recente berichten des te meer op.

Berichten
Braff, o.a. bekend van de serie Scrubs, postte op sociale media een bericht om een goed doel te promoten. Je kan namelijk via eBay bieden om een Zoom-gesprek met Braff en acteur Donald Faison (eveneens in Scrubs te zien) te winnen. Al het geld dat wordt opgehaald zal worden gebruikt om speciale huizen te bouwen voor oorlogsveteranen. Bekijk zijn bericht hieronder.



Als je op zijn bovenstaande bericht klikt, kom je erachter dat de meeste 'gelikete' reactie op zijn bericht van zijn ex Pugh is. Zo schrijft zij: "Hier ga ik sowieso op bieden!". Het duurde niet lang voordat Braff ook weer met een flirty antwoord kwam: "Ik weet zeker dat jij dit gratis zou kunnen krijgen, maar het is inderdaad wel voor het goede doel..."

Vrienden of meer?
De nodige fans vragen zich nu af of er weer iets opbloeit tussen de twee acteurs, of dat ze nog gewoon goede vrienden zijn. Eerder dit jaar, in september, liet Pugh zich nog uit over 'de split': "We wilden het privé houden. Niet de hele wereld hoeft het te weten, ook al gaat het om een relatie waar iedereen meteen een oordeel over vergt".

"Natuurlijk komt dit verhaal vroeg of laat uit, dus deel ik het nu. Miljoenen mensen zullen blij zijn dat we niet meer bij elkaar zijn, maar ik vind het nog steeds lastig om het erover te hebben". De actrice heeft het hier waarschijnlijk over de felle kritiek waar zij ook vaker mee te maken kreeg, aangezien Braff 47 is en Pugh 26. Het verschil van 21 jaar was in de ogen van sommige mensen te veel.

NieuwsFilm

meest populair