Jessica Alba op foto's in nachtjurkje en heeft nu diepere connectie met zichzelf

Jessica Alba op foto's in nachtjurkje en heeft nu diepere connectie met zichzelf

Maar was vroeger altijd boos.

Jessica Alba was vroeger altijd boos, volgens een interview in Flaunt magazine. En dat terwijl zij voor die fotoshoot verrassend zacht oogt in witte lingerie en een cowboyhoed. Ook de andere foto's zijn knap genomen in spannende setjes en leuke combinaties.

De 41-jarige actrice uit Fantastic Four had een lange weg te gaan in Hollywood. Ze begon als kindsterretje en dacht dat aanval de beste verdediging was:

"Het lag niet zozeer aan Hollywood. Ik was boos op mijzelf, omdat ik steeds moest middelen en vond dat ik niet voldoende voor mezelf opkwam. Ik wist niet hoe dat moest, behalve met terugvechten."

"Een giftige omgeving en mannelijke dominantie heb je niet alleen in Hollywood. Het is overal. Dus dacht ik dat agressiever zijn de oplossing was. Dat zag ik terug in interviews. Vrouwen horen niet dagelijks het gevoel te hebben dat zij een oorlog moeten winnen."

Toe aan verandering
Ze was toe aan verandering en stopte even met de filmindustrie. Op zoek naar een diepere connectie met haarzelf en anderen zette zij een onderneming op, The Honest Company. De onderneming loopt 13 jaar later erg goed, waardoor zij weer wat filmprojecten op wil pakken.

"We worden beter naarmate we ouder worden, ook al willen media en verhalen ons anders doen geloven. Gelukkig zijn er steeds meer vrouwen zoals Sandra Bullock en Julia Roberts die laten zien dat ouder worden en filmen prima samen kan gaan. Maar te vaak zie je een oudere man met een veel te jonge vrouw, waardoor je als vrouw denkt dat je alleen telt als je jong en sensueel oogt."

Het artikel in de Daily Mail staat hier. Het Instagram-bericht van Jessica Alba staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair