Dochter van Sissy Spacek wees remake van beroemde horrorfilm 'Carrie' af

Dochter van Sissy Spacek wees remake van beroemde horrorfilm 'Carrie' af

Vanwege een heel goede reden

De nu 72-jarige actrice Sissy Spacek levert nog altijd films af, zoals The old man & the gun, maar zal voor altijd verbonden blijven aan het tienermeisje Carrie.

Voor een van de remakes werd haar dochter gevraagd. Schuyler Fisk is een bekende actrice en singer/songwriter in Amerika. Schuyler Fisk wees het aanbod echter af, vanwege een goede reden.

Horror
Waar het de laatste jaren een en al reboots zijn van oude films, vond de 40-jarige ster een nieuwe horrorfilm niet nodig.

"Ze hebben mij benaderd. Ik weet niet meer precies om welke opleving het was. Maar een nieuwe Carrie spelen voelde niet goed om heel veel redenen. Carrie is een epische film, waardoor ik denk dat het niet nodig is om een remake te maken. Het was wel lief dat zij aan mij dachten."

Reboots
Toch zijn er verschillende reboots geweest van de gepeste tiener die verschrikkelijke krachten ontwikkelt en terugslaat. Schuyler heeft niet alles van haar moeder gezien, maar is haar grootste fan. Wel kan zij zich herinneren dat zij een keer langs een drive-in bioscoop reden, toen op een enorm scherm de oude Carrie naakt in de douche te zien was.

"Ik was toen nog heel jong. Mijn ouders riepen: 'Scherm haar ogen af!' en ik riep: 'Daar is mama!'"

Nieuwe film
Moeder en dochter zijn samen wel in hun nieuwste film Sam & Kate bij Yahoo! Entertainment te zien. Het mooie is, dat zij ook een vader en zoon tegenover zich zien staan, te weten Dustin Hoffman en Jake Hoffman.

Het interview staat hier bij People.

NieuwsFilm

meest populair