'Gears of War'-bedenker wil deze wereldberoemde acteur niet zien in de gameverfilming

'Gears of War'-bedenker wil deze wereldberoemde acteur niet zien in de gameverfilming

Cliff Bleszinski vraagt Netflix voor iemand anders te gaan dan Chris Pratt.

Gameverfilmingen zijn de laatste jaren behoorlijk in. Films als Detective Pikachu en Sonic werden goed onthaald en recentelijk verscheen de The Super Mario Bros. Movie-trailer. Recentelijk werd aangekondigd dat ook Gears of War wordt verfilmd, maar het brein achter het populaire spel wil een acteur in ieder geval niet zien.

Gears of Wars is een third-person shooter die ijzersterk werd onthaald. Het eerste deel verscheen in 2006, maar sindsdien volgden al de nodige sequels en spin-offs. Nu komt er dus ook een film aan, maar de bedenker van de franchise, Cliff Bleszinski, heeft wel een verzoekje.

Niet deze man!
Netflix zal de verfilming verzorgen, maar Bleszinski wil het zonder deze wereldberoemde acteur doen: Chris Pratt. Op zijn Twitter-pagina deelde hij het onderstaande bericht.



'Haat'
Ondanks het feit dat Pratt een grote naam is in Hollywood, is hij niet overal even geliefd. De acteur scoorde al de hoofdrol van Mario in de verfilming die hierboven genoemd werd, maar erg goed werd zijn stem niet echt onthaald.

Enkele maanden geleden verscheen er al een artikel op FilmTotaal waarin stond waarom Pratt zijn films zo sterk scoren, terwijl hij eigenlijk helemaal niet zo geliefd is. Mocht je dit artikel gemist hebben, je kan het hier vinden.

Andere namen
Bleszinski liet al eerder weten wie wél goede keuzes zouden zijn. Het belangrijkste personage, Marcus Fenix, zou volgens Bleszinski gespeeld kunnen worden door Karl Urban of Dave Bautista. Laatstgenoemde zei recentelijk nog geïnteresseerd te zijn en speelde al in meerdere Netflix-projecten, dus hij lijkt ook meer kans te maken dan Pratt.

NieuwsFilm

meest populair