Emily Blunt doet mysterieus over of ze in 'Fantastic Four' te zien zal zijn

Emily Blunt doet mysterieus over of ze in 'Fantastic Four' te zien zal zijn

Of ze weet echt nog van niks, of ze wil het geheim houden.

Als je een beetje het filmnieuws in de gaten houdt weet je waarschijnlijk wel dat behoorlijk veel filmfanaten John Krasinski en Emily Blunt als Reed Richards/Mr. Fantastic en Sue Storm/Invisible Woman willen zien in de nieuwe Fantastic Four-film. De geliefde actrice laat nu van zich horen.

Krasinski was al eventjes kort te zien als Mr. Fantastic in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar het ging hier om een korte (en tamelijk teleurstellende) cameo. De regisseur van de film, Sam Raimi, zei dat hij dit enkel en alleen gedaan had om de MCU-fans even hun zin te geven, maar dat het hier bij zal blijven.

Wel of niet?
Toch geven fans de hoop niet op. Zij willen Krasinski zien terugkeren en denken dat zijn vrouw, Emily Blunt, een perfecte Sue Storm zou kunnen neerzetten. Tijdens een recent interview laat zij zich er kort over uit.

"Ik weet echt van niks!" begint Blunt. "Ik krijg deze vraag wel vaker te horen, maar wat kan ik zeggen? Niemand heeft het er nog met mij over gehad, dus ik weet niet of het ervan komt. Meer kan ik er op dit moment simpelweg niet over zeggen!"

Actiefilms
Blunt zou het in de ogen van Fantastic Four-fans het goed aankunnen. Niet alleen is de actrice een grote naam in Hollywood, ze wist de show te stelen in actiefilms als Edge of Tomorrow en het A Quiet Place-tweeluik.

Marvel cast ook maar wat graag grote namen en aangezien Blunt telkens weer genoemd wordt, zou het best wel goed kunnen dat zij het MCU komt versterken. Tijd zal het zeggen.

NieuwsFilm

meest populair