Nieuwe horrorfilm deelt zonder twijfel gruwelijkste clip van het jaar

Een bloederig liefdesverhaal over twee kannibalistische jongeren.

Er is een nieuwe gruwelijke clip verschenen voor Bones and All; een liefdesverhaal over twee jonge kannibalen. Deze prent, die lovend werd ontvangen op het filmfestival van Venetië, belooft een van de bloederigste films van het jaar te worden.

In de clip gaat de mensetende Maren (Taylor Russell) even langs bij een groep meiden die een logeerpartijtje houden. Blijven slapen doet ze niet, want dat is te gevaarlijk.

Toch loopt de situatie eerder uit de hand dan gedacht. Maren verlekkert zich namelijk op de vingers van een van de meiden en kan haar kannibalistische neigingen op een gegeven moment niet meer bedwingen.

Wat er vervolgens gebeurt, laat zich gemakkelijk raden. Het bloed spuit in ieder geval in het rond. De clip is behoorlijk gruwelijk en niet geschikt voor mensen met een zwakke maag. Kijken is dus op eigen risico!



Over deze film
Bones and All, een film van topregisseur Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), draait om de relatie van Maren en Lee (Timothée Chalamet). Beiden houden van een hapje mensenvlees. Verstoten door de maatschappij, maken ze samen een reis door Amerika.

Bones and All is vanaf 1 december in de Nederlandse bioscopen te aanschouwen.

NieuwsFilm

meest populair