Komt er dan eindelijk een nieuwe 'Harry Potter'-film?!

Harry Potter and the Cursed Child zou welleens verfilm kunnen worden.

Warner Bros. CEO David Zaslav wil naar verluidt een bioscoop adaptatie van Harry Potter and the Cursed Child. Plannen voor een verfilming van het toneelstuk waren er al. En terwijl deze destijds niet doorgingen, wil Zaslav dit nu wel.

The Cursed Child
Het officieele achtste deel in de franchise, ofwel The Cursed Child, is een toneelstuk dat in 2016 in première ging. Het verhaal volgt een nieuwe generatie tovenaars en legt de focus op Harry's zoon, Albus, wanneer hij in de problemen komt op Zweinstein. Hoewel het toneelstuk populair was, zijn mensen ook van mening dat het verhaal niet overeenkomt met het originele plot van de eerste zeven boeken.

Nieuw rapport biedt hoop
Volgens een rapport van Puck News maakt The Cursed Child mogelijk een stap van het podium naar het scherm. Het rapport stelt dat David Zaslav de Harry Potter-franchise in leven wilt houden.

Ondanks de kritiek over het verhaal, zou een verfilming van het Harry Potter-vervolg best kunnen werken. Met de waarschijnlijke mislukking van de Fantastic Beasts-films, zou The Cursed Child de magische wereld weer een positieve draai kunnen geven.

Casting en andere problemen
Hoewel een Harry Potter and the Cursed Child-film een groot succes zou kunnen worden voor Warner Bros., zal het nog lang duren voordat het publiek zich weer in Zweinstein bevindt. De studio moet eerst werken aan het oplossen van het plot, continuïteit en casting-puzzels die de onderneming met zich meebrengt.

NieuwsFilm

meest populair