Emma Stone laat fans behoorlijk schrikken met ambulance helikopter foto's

Emma Stone laat fans behoorlijk schrikken met ambulance helikopter foto's

Het blijkt echter om een scène te gaan van haar nieuwste film.

Emma Stone is druk bezig met de nodige filmprojecten. Recentelijk leek het erop dat het haar allemaal even te veel werd, toen ze met een ambulance helikopter werd getransporteerd. Haar fans maakten zich dan ook behoorlijk veel zorgen, maar dat is gelukkig nergens voor nodig.

Op het internet zijn namelijk meerdere foto's opgedoken van de met een Oscar bekroonde actrice, waarin ze op een brancard ligt en naar een helikopter wordt gesneld. Fans van Stone vroegen zich af wat er aan de hand was, aangezien het in eerste instantie om een serieuze verwonding lijkt te gaan.

Opnames
Fans kunnen echter opgelucht adam halen, aangezien dit enkel en alleen een paar beelden zijn van haar nieuwste project, genaamd AND. Eerlijk is eerlijk, die kiekjes waarop de 34-jarige leeftijd er levenloos bijligt zien er ook wel eng uit. Deze zijn hier te zien.

Er is verder maar bijzonder weinig bekend over het verhaal van AND, waardoor haar fans dus ook niet wisten of dit wel of niet deel uitmaakte van de opnames. Wel viel het sommige mensen op dat het erop lijkt dat Jesse Plemons ook op een van de foto's staat en het dus wel allemaal 'mee lijkt te vallen'.

Film
Buiten Stone en Plemons zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Joe Alwyn, Margaret Qualley, Willem Dafoe, Hong Chau en Mamoudou Athie. De regie is weggelegd voor Yorgos Lanthimos. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met The Favourite, waarin Stone eveneens te zien is.

NieuwsFilm

meest populair