Deze film vindt Sylvester Stallone zijn meest ondergewaardeerde

Op deze remake is Stallone eigenlijk best wel trots

Boaz Vermeulen 15 november 2022 20:30 in Algemeen
Sylvester Stallone heeft inmiddels veel bekende films op zijn naam staan. Ondanks dat zijn er ook genoeg films van hem die wat minder zijn ontvangen. De acteur geeft aan wat volgens hem de meest ondergewaardeerde film van hem is.

Een film waar Stallone trots op is, is Get Carter. Deze film kwam uit in 2000 en was een remake van het origineel in 1971. Helaas bracht de film met een budget van maar liefst 60 miljoen niet meer dan 20 miljoen op. Ook op Rotten Tomatoes krijgt de film maar 11%. Een flop kun je het dus wel noemen.

Fans hechten teveel waarde aan het origineel
Hoewel de film dus niet goed werd ontvangen geeft Stallone aan dat hij het zijn meest ondergewaardeerde film in zijn carrière vindt. In een interview met THR heeft hij het volgende te zeggen over Get Carter:

"Misschien komt het als een verrassing, maar ik vind dat Get Carter mijn meest ondergewaardeerde film is. Ook al is je film beter dan het origineel, de fans blijven een soort van nostalgisch gevoel hebben bij het origineel. En dan is het lastig om dat te overtreffen."

Ook heeft Stallone aangegeven dat volgens hem Rocky Balboa zijn beste film in zijn carrière is.

NieuwsFilm