Groot persoonlijk verlies binnen de familie voor actrice Jennifer Aniston

Groot persoonlijk verlies binnen de familie voor actrice Jennifer Aniston

En de soapwereld zijn zijn geheel.

Jennifer Aniston meldt een groot verlies op haar Instagram. De wereldberoemde ster uit de serie Friends vertelt dat haar vader, een bekende acteur, overleden is.

Jennifer plaatst verschillende foto's van haar en haar vader samen. Haar bericht op Instagram is ontroerend. Jennifer schrijft: "Lieve papa, John Anthony Aniston. Jij was een van de meest mooie mensen die ik ken. Ik ben blij dat je zonder pijn en in vrede de hemelen in bent gevlogen. En dat nog wel op 11/11! Je timing was altijd perfect. Dat getal zal voor mij altijd extra bijzonder zijn. Ik houd van je voor altijd. Vergeet niet op bezoek te komen."

Days of our lives
John Aniston werd 89 jaar en was de dag van overlijden nog op de filmset voor een aflevering van zijn soap Days of our lives. Hij speelde al 30 jaar het personage Victor Kiriakis. Daarvoor speelde hij in dezelfde serie nog een dokter.

John Aniston werd geboren op Kreta, maar groeide op in Amerika. Hij studeerde theaterwetenschappen en was te zien in verschillende series. De soap-acteur speelde graag in soaps, omdat dat net de juiste balans gaf tussen werk en privé en het ego voldoende streelde.

Het artikel in de Collider staat hier. Het Instagram-bericht van Jennifer staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair