Margot Robbie wilde stoppen met acteren na 'The Wolf of Wall Street'

Margot Robbie wilde stoppen met acteren na 'The Wolf of Wall Street'

Na een gesprek met haar moeder besloot ze toch door te zetten.

Margot Robbie is een van de bekendste gezichten in Hollywood. De actrice scoort de ene na de andere grote rol, maar toch had haar carrière er héél anders uit kunnen zien. Net op het moment dat ze begon door te breken, dacht ze er namelijk aan ermee te stoppen.

Robbie heeft al in heel wat topfilms gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood en Scorsese's The Wolf of Wall Street. Laatstgenoemde was haar grote doorbraak, maar het werd haar toen toch allemaal even teveel.

Stoppen
Zo zegt Robbie dat ze begon te twijfelen of ze nog wel wilde acteren. Dankzij haar moeder ging ze toch door: "Het was pas eigenlijk net het begin van mijn carrière" begint ze. "Toch voelde ik me vreselijk".

"Ik had een gesprek met mijn moeder en zei haar: 'Ik weet niet of ik dit wel echt wil doen'. Mijn moeder keek me aan en antwoorde: 'Schat, ik denk dat het nu te laat is'. Toen realiseerde ik me dat de enige manier hoe ik 'vooruit' kon gaan is door door te gaan".

Succes
Robbie is sindsdien uitgegroeid tot een van de geliefdste actrices vandaag de dag. Hoewel Amsterdam, waarin ze te zien is naast Christian Bale en John David Washington, niet al te best werd onthaald, zijn de verwachtingen wel hoog voor Chazelle's Babylon en Gergwigs Barbie. In beide blockbusters speelt Robbie de hoofdrollen.

NieuwsFilm

meest populair